Известие

Collapse
No announcement yet.

Турбо за ALFA 156 2.4JTD

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Alfamaniak Покажи съобщение
    Това е по GPS, но не когато бях с максимална скорост. На максимална стрелката подминава 240, това на равен път с 3 човека пасажери
    Да, вчера го видях с очите си - 220 км/ч
    Петко ги вдигна като за загряване, а аз
    sigpic

Comment

ми аз съм с 15" еи напълнихме темата на колегата с простутий
      колега аз се извинявам и спирам

Поздрави

sigpic0887-51-35-09 Todor (Tohata)

Comment

Това е по GPS, но не когато бях с максимална скорост. На максимална стрелката подминава 240, това на равен път с 3 човека пасажери
        Хмз,странното е,че и мойта е на толкова обороти горе-долу пък показва 220км/ч... май ще трябва ремап на житиди-то А иначе и аз съм 15-ки джанти.
        sigpic
        Alfa Romeo 156 / 2.4JTD / '99 / 100kW + чип мунинг

Comment

Абе колега ти трябва да имаш чип щом си на 4750 оборота...Нали...
          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

185км/ч с 3 пасажери и багаж(около петстотин кг товар с пасажерите и беше включен климата, с гпс), оборотомера беше на 3100 оборота, за повече не посмях заради пасажерите

п.п. за колегата провери дебитомер, как е
            sigpic
            Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Колеги и аз мислих че имам проблем свързан с дебитомера но след като прочетох темата се замислих.След около 3000 оборота без значение дали е на място или в движение почва да пуши страшно,който кара отзад нищо не може дя види.Колата върви добре почти си пълни километража,маслото не го пипа,само на втора или трета когато подавам газ се замисля за част от секундата.Мнения?
              Alfa Romeo 156 2.4 JTD 2003 г 150+sigpic

Comment

Първоначално публикувано от atilasl Покажи съобщение
                Колеги и аз мислих че имам проблем свързан с дебитомера но след като прочетох темата се замислих.След около 3000 оборота без значение дали е на място или в движение почва да пуши страшно,който кара отзад нищо не може дя види.Колата върви добре почти си пълни километража,маслото не го пипа,само на втора или трета когато подавам газ се замисля за част от секундата.Мнения?
                провери си маркучетата по вакумите и около турбото при меен поне беше това спукано едно малко маркуче
                alfa 156jtd sportwagon

Comment

imam alfa 156 2.4 JTD 180Ps 240 si gi napulni po burza kola dizel ot tazi nesum vijdal syper sa sega imam maluk problem tyrboto se s4ypi no slojih nov tyrbokompresot ot TDS ako vi e ot pomo6t toz savet po evtin variant
                  ------------------------------------------------------
                  В този форум се пише на Кирилица!
                  Прочети правилата и се постарай да се придържаш към тях!

Успех
                  mod spe4elist
                  Last edited by spe4elist; d.m.y г., 20:44. Основание: маймуница

Comment

Working...
                  X